HÁZIGAZDA: A KULTKIKÖTŐ

Végtelenül hálásak vagyunk, hogy a sajtó kiemelt figyelmet fordít a szabadtéri színházakra, a Szabadtéri Színházak Szövetségére. Köszönjük szépen!

„Mindannyian létrehozunk értékes saját produkciókat is nyaranta, amelyek – sok esetben – csak néhány előadást érnek meg a szabadtéri helyszíneken, ezért azt gondoltuk, nagyobb nyilvánosság elé is vihetnénk ezeket. 2022-ben volt az első Találkozó, akkor a Városmajori Szabadtéri Színpadon. Annyira sikeres volt, hogy rögtön pályáztunk a következő ilyen rendezvényre. Tagtársunk, a Kultkikötő révén most bekapcsolódhattunk a Veszprém-Balaton Európa Kulturális Fővárosa 2023 programsorozatba, s annak támogatásával tudjuk megvalósítani a Szabadtéri Színházak Találkozóját június 17. és 25. között Balatonbogláron és Alsóörsön. Az idei közös rendezvényünk házigazdája tehát a Kultkikötő” – fogalmazott Pócza Zoltán, a Szabadtéri Színházak Szövetségének elnöke.

Itt lehet elolvasni a teljes cikket:

https://deszkavizio.hu/ma-tartotta-evadnyito-sajtotajekoztatojat-a-szabadteri-szinhazak-szovetsege/

Június 17-től 25-ig zajlik a Szabadtéri Színházak Találkozója – 13 fantasztikus előadással, valamint szakmai konferenciával, kiállítással – a Kultkikötő két csodás helyszínén: Alsóörsön és Balatonbogláron.

A Szabadtéri Színházak Találkozója a Szabadtéri Színházak Szövetségének rendezvénye; idei házigazda: Kultkikötő.

A sajtótájékoztató a Thália Színház Télikertjében zajlott