FURCSA PÁR NŐI VÁLTOZAT

Ilyen sincs máshol, csak itt: egy helyen – pontosabban két balatoni helyszínen láthatók a nyári színházak legjobb előadásai. Június 17-én két nyitóelőadással indul az idei Szabadtéri Színházak Találkozója a Kultkikötő tereiben: Balatonbogláron a Furcsa pár női változata látható, Alsóörsön a Macskadémon. A balatoni nyárestéken ki ne hagyják a színházat.

A Furcsa pár Neil Simon egyik világszenzációs darabja. A Broadway sztárszerzője volt. A mű női változatában a pedáns és hipochonder nő és az életvidám és rendetlen csaj barátságát semmi nem tudja megzavarni. Vagy mégis? Tudvalevő, hogy a női barátság és összetartás igazi misztérium. Hát még ha a szóban forgó páros egyik tagja válik, és nincs hol meghúznia magát? De aztán jön két spanyol macsó és néhány féltékeny barátnő, akik a legerősebb szövetséget is képesek megingatni.

A Szarvasi Vízi Színház produkciójának szereplői: Kovács Edit, Fehér Tímea, Veselényi Orsolya, Komáromi Anett, Nagy Erika, Tarsoly Krisztina, Balázsi Róbert, Borák Péter; rendező: Katkó Ferenc.