Ismét Superbrands díjas a Szegedi Szabadtéri Játékok

Harmadik alkalommal is kitüntette a Superbrands független szakértőkből álló bizottsága a Szegedi Szabadtéri Játékokat. 2011 és 2022 után a fesztivál idén is a legsikeresebb, erős szakmai hitellel bíró hazai márkák egyikének bizonyult.

DROTI20200814013_16.jpg
A Szegedi Szabadtéri Játékokat nem csak a közönség díjazza évről évre. Fotó: Rosta Tibor / MTI

Idén huszadik alkalommal ítélte oda a Superbrands Magyarország Szakértői Bizottsága a Superbrands díjakat. A Superbrands a széles nagyközönség számára is ismert, a magas minőséget szimbolizáló védjegy, a nemzetközi program keretében a legkiválóbb fogyasztói és üzleti márkák részesülnek díjazásban. A díj odaítéléséről egy többlépcsős előszűrést követően a negyventagú, független, marketingszakmai és vállalatvezető szakemberekből álló bizottság dönt minden évben.

Az elismerés irányt szab a fejlődésre törekvő piaci szereplők számára, és a hazai márkáknak példát mutat a sikeres márkaépítéshez. A díj olyan pozitív visszajelzés a brandről, amely szakmai alapon emeli ki a legjobbakat. A díjat odaítélő bizottság az ágazat elismert szakembereiből áll, akik döntésükkel tanúsítják a márkák eddigi sikerességét és hitelességét. A jelölés kizárólag szakmai szempontok alapján történik, arra sem pályázni, sem jelentkezni nem lehet. A tavasszal odaítélt díjakat novemberben, a hagyományos Superbrands Gálán adják át.

2024-ben már huszadik alkalommal ült össze a független szakemberekből álló bizottság, amely a Szegedi Szabadtéri Játékokat is érdemesnek találta a Superbrands 2024 védjegy viselésére. Az idén harmadik alkalommal elnyert elismerés fontos visszajelzés a fesztivál számára, amely azt igazolja, a több mint kilencvenéves hagyományokat és a modern szórakoztatás követelményeit ötvöző, értékteremtő programsorozat törekvéseit nemcsak évről évre visszatérő nézői és a színházi közösség, hanem a versenyszféra elismert szakmai képviselői is díjazzák.